Sve što trebate
za savršen odmor

Naš restoran je obiteljski ugostiteljski objekt u kojem možete uživati u tradicionalnim jelima,pizzama,gillu,raznim
tjesteninama,rižotima i još puno toga. Kapacitet restorana je 60 sjedećih mjesta u zatvorenom klimatiziranom prostoru te još toliko na otvorenoj terasi sa lijepim pogledom i ugodnim ambijentom . U mogućnosti smo Vam ponuditi organiziranje raznih svečanosti i poslovnih ručkova .
Možemo Vam ponuditi i smještaj u našim sobama sa 4*,možete se odmoriti i sunčati na našem sunčalištu,kupati u naša dva vanjskabazena,te opustiti uz biljar i stolni tenis.
Dobro došli !!

Što gosti kažu o nama

Objekt je smješten na veoma dobroj lokaciji, u blizini svih sadržaja. Čist je i veoma uredan. Gostima je na raspolaganju bazen, biljar i stolni tenis
Mateja
Hrvatska
Sve nam se svidjelo, počevši od osoblja, usluga recepcije… sobarice veoma uslužne i drže veoma čiste sobe. Klima u sobi super. Hrana veoma ukusna a konobari veoma ljubazni i uslužni. Bazen je veoma čist, a tu su i bilijar, stol za stolni tenis… sve za ispuniti slobodno vrijeme. Jednom riječju sve super i doći ćemo opet.
Davorka
Njemačka
Vrlo čist, nepušački restoran koji je savršen za promjenu… Večera u restoranu je bila odlična, velika pizza je ogromna. Imali smo dvije sobe i obje su bile vrlo lijepe. Dobre cijene sobe. Pohvala osoblju za održavanje visokih standarda.
Beemn
Novi Zeland

ili

Napravite rezervaciju